Veldwijk zocht ruzie op het veld: 'Dan ga je vervelend zijn, irritant doen'
Donderdag, 11 oktober 2018 om 13:31

Lars Veldwijk loopt al aardig wat seizoenen mee in het Nederlandse profvoetbal. De 27-jarige aanvaller van Sparta Rotterdam heeft in de loop der jaren veel beledigingen naar zijn hoofd geslingerd gekregen. De laatste tijd krijgt Veldwijk vooral opmerkingen over zijn vriendin Monica Geuze, die bekend is om haar vlogs.

"Tegenwoordig heb ik een vriendin die bekend is. En dan is één en één twee. Heel makkelijk om daar grapjes over te maken, die krijg ik vooral van supporters. Ik moet er altijd wel om lachen. Beetje uitdagen heen en weer. Als ik dan scoor, dan maak ik een gebaartje. En dan ben ik weer die arrogante speler, die het doet", zegt Veldwijk in gesprek met Voetbal International.

Meer: Lars Veldwijk: ‘Ik wil graag nog een financiële stap maken’

"Het blijft een leuk spelletje. Aan het einde van de dag drinken we een biertje na de wedstrijd. Dan moet het allemaal weer goed zijn." De spits erkent dat hij zich eerder wel eens verkeerd heeft gedragen op het veld en haalt zijn periode bij FC Groningen aan. "Vorig jaar hadden we een heel moeilijk seizoen en waren we negatief in het nieuws."

"Dan werd ik in het veld gebracht en moest ik oorlog maken. Toen heb ik ook tegen Feyenoord opstootjes veroorzaakt. Er moest wat leven in de ploeg komen op dat moment. Dan ga je vervelend zijn. Irritant doen. Ik heb ruzie gemaakt met Renato Tapia, geloof ik. Die jongens zie je dan later in januari in Marbella en dan denk je toch bij jezelf: waarom heb je dat nou gedaan?"

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

 
Meer video's
 
Keuken Kampioen Divisie
 
Sparta Rotterdam
 
FC Groningen
 
Lars Veldwijk
 
Renato Tapia

Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties