Jan Vertonghen moet tweeluik met PSV aan zich voorbij laten gaan
Donderdag, 11 oktober 2018 om 15:44

Jan Vertonghen is de komende tijd niet inzetbaar voor Tottenham Hotspur. De Londenaren communiceren donderdagmiddag namelijk via de officiële kanalen dat de Belgische verdediger de komende tijd aan de kant zal staan met een hamstringblessure. De verwachting is dat hij zijn gezicht pas in december weer op het trainingsveld zal laten zien.

Vertonghen liep de blessure eind september op tijdens de wedstrijd tegen Huddersfield Town en is de afgelopen twaalf dagen nader onderzocht. Tottenham laat weten dat hij goed heeft gereageerd op de behandelingen, maar dus nog wel geruime tijd aan de kant zal staan. Onder meer het tweeluik met PSV in de Champions League, met wedstrijden op 24 oktober en 6 november, zal hij aan zich voorbij moeten laten gaan.

Meer: Pochettino: ‘Het was onmogelijk om de spelers te halen die we wilden’ | Aké kan weinig met ‘transfer van 45 miljoen euro’: ‘Het zijn geruchten’

De blessure voor Vertonghen komt op een slecht moment, aangezien er de komende weken verder onder meer wedstrijden tegen Manchester City, Arsenal en Chelsea in de Premier League en Internazionale en Barcelona in de Champions League op het programma staan. The Spurs bezetten momenteel de vijfde positie in de Engelse competitie, terwijl er in het miljardenbal nog geen punt behaald werd.

 
Meer video's
 
Premier League
 
Tottenham Hotspur
 
PSV
 
Jan Vertonghen

Poll
Denk jij dat Tottenham Hotspur het gemis van Jan Vertonghen weet op te vangen?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties