Bayern hield voet bij stuk: 'Ik had aanbiedingen van meerdere topclubs'
Donderdag, 11 oktober 2018 om 20:38

Robert Lewandowski werd afgelopen zomer in verband gebracht met een transfer, waarbij de spits onder meer in verband werd gebracht met Real Madrid en enkele topclubs uit de Premier League. De Poolse aanvaller van Bayern München erkent dat hij het op een gegeven moment zwaar had bij de Duitse topclub.

"Er waren enkele dingen bij Bayern die ik niet leuk vond. Ik wilde daarover praten met de clubleiding", zegt de dertigjarige Lewandowski in gesprek met Sportowe Fakty. "Ik had verschillende aanbiedingen van meerdere topclubs. Toen ik me realiseerde dat er een vreemde sfeer rond mij hing bij de media en de club, besloot ik erover te praten."

Meer: Liverpool en Bayern München geteisterd door blessures en schorsingen | Bayern München vecht zich terug na snelste eigen doelpunt aller tijden

"Ik wilde een statement maken door te zeggen: ‘Als er zoveel mensen niet blij met mij zijn, kan ik net zo goed vertrekken.’ Ik wist toen nog steeds dat het antwoord van Bayern ‘nee’ zou zijn. Maakt niet uit wat voor aanbieding er werd gedaan." Lewandowski zegt niet teleurgesteld te zijn dat hij geen transfer heeft gemaakt afgelopen zomer.

"Ik speel nog steeds bij een van de beste clubs ter wereld. Misschien is de populariteit van Bayern wereldwijd iets minder dan die van andere topclubs. Maar als ik niet blij zou zijn hier, had ik echt een probleem. Ik vecht nog steeds voor de grootste doelen. Het seizoen is nog lang en we kunnen op het hoogste niveau meespelen, ook al zijn er momenteel veel dingen die beter kunnen."

 
1. Bundesliga
 
Bayern München
 
Robert Lewandowski

Poll
Verwacht jij dat Bayern München dit seizoen de halve finale van de Champions League haalt?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties