Real Madrid kan vandaag historisch dieptepunt uit april 1985 evenaren

O Levante heeft niet één van zijn laatste elf competitiewedstrijden tegen Real Madrid gewonnen: twee remises, negen nederlagen. De club uit Valencia kreeg gemiddeld drie doelpunten per wedstrijd tegen.

O Real Madrid verloor maar één van zijn twaalf thuiswedstrijden tegen Levante in LaLiga. Dat was in februari 2007, toen men met 0-1 onderuit ging.

O Levante slaagde er afgelopen seizoen voor de eerste keer in de geschiedenis van LaLiga in om niet van Real Madrid te verliezen: twee remises.

O Real Madrid heeft al vier officiële wedstrijden op rij niet gewonnen: één remise, drie nederlagen. De laatste reeks van vijf duels zonder zege dateert van mei 2009 (vijf nederlagen), een serie die Juande Ramos zijn baan kostte.

O In niet één van de laatste vier officiële duels kwam Real Madrid tot scoren. De club kan zaterdag de slechtste reeks uit de clubgeschiedenis evenaren: vijf doelpuntloze wedstrijden op rij in april 1985.

O Levante verloor van geen enkele tegenstander vaker in LaLiga dan van Real Madrid: negentien keer.

O Real Madrid wacht al 319 minuten op een doelpunt in LaLiga. Dat overkwam de club in competitieverband niet meer sinds mei 2002, toen men 310 minuten verstoken bleef van een doelpunt.

O Karim Benzema heeft al zeven officiële wedstrijden op rij niet gescoord; zijn slechtste reeks sinds mei 2017 (acht duels). De aanvaller is nog maar twee duels verwijderd van zijn slechtste reeks in dienst van Real Madrid: negen doelpuntloze wedstrijden tussen september en november 2010.

O Na vijf LaLiga-duels zonder zege (een remise, vier nederlagen) heeft Levante voor het eerst dit seizoen twee competitiewedstrijden op rij gewonnen: tegen Deportivo Alavés (2-1) en Getafe (0-1).

O Alleen Lionel Messi (zeven) maakte meer doelpunten uit een vrije trap in de top vijf competities van Europa dan Enis Bardhi (zes) namens Levante, sinds de start van afgelopen seizoen.

Real Madrid - Levante eindigt in een ...