'Ik had met Messi tachtig miljoen aan slapend talent naast mij in de auto'
Vrijdag, 19 oktober 2018 om 12:14 • Tim SiekmanLaatste update: 12:32

Pablo Zabaleta is al jarenlang goed bevriend met Lionel Messi. De 33-jarige verdediger van West Ham United en de sterspeler van Barcelona trokken vanaf 2005 vaak met elkaar op, aangezien Zabaleta toen San Lorenzo inruilde voor Espanyol. De Argentijnse veteraan vertelt dat hij destijds erachter kwam dat Messi vaak in slaap viel.

"San Lorenzo verkocht mij aan Espanyol, dat speelt in Barcelona. Messi en ik zaten dus in dezelfde stad en we hadden veel vrije tijd. We gingen vaak uit eten. Na het eten viel hij altijd meteen in slaap", memoreert Zabaleta bij Sky Sports. De Argentijn vertelt dat de slaapsessies van Messi ook wel eens voor kleine irritaties zorgde.

"Hij had een huis gekocht buiten Barcelona, in Castelldefels, een prachtig onderkomen in de bergen. Maar hij had ook een appartement in het centrum van Barcelona. Nadat we een keer hadden gegeten, gingen we naar mijn auto en viel hij weer in slaap. Ik vroeg hem: 'Leo, voordat je gaat slapen, waar moet ik je naartoe brengen?'"

"Hij antwoordde: 'Naar mijn huis in Castelldefels.' Toen viel hij in slaap. We kwamen aan bij het huis en ik maakte Leo wakker. Hij zei: 'Niet hier! Ik zei het andere huis!' Ik reageerde: 'Nee, nee. Het maakt ook niet uit. Hier kan je ook slapen. Dit kun je mij niet aandoen?!' Maar natuurlijk bracht ik hem weer terug. Ik had met Messi immers tachtig miljoen euro aan slapend talent naast mij in de auto zitten."

 
LaLiga
 
Barcelona
 
Pablo Zabaleta
 
Lionel Messi

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties