'Hij is van wereldklasse, ik snap niet dat hij niet bij de Franse ploeg zit'
Zondag, 21 oktober 2018 om 13:49

Manchester United leek zaterdagmiddag drie punten over te houden aan een bezoek aan Stamford Bridge, maar een doelpunt van Ross Barkley diep in blessuretijd zorgde ervoor dat de wedstrijd tussen Chelsea en the Red Devils in 2-2 eindigde. De gehele productie van de bezoekers werd verzorgd door Anthony Martial, die de afgelopen maanden vaak kritiek kreeg van trainer José Mourinho, maar in Londen weer van zich deed spreken. Voor Ashley Young kwam dit niet als een verrassing.

"Hij is fantastisch, hij is een speler van wereldklasse. Om eerlijk te zijn weet ik niet waarom hij niet wordt geselecteerd voor de Franse nationale ploeg, maar dat is aan de Franse bondscoach (Didier Deschamps, red.)", reageert de Engelsman via de officiële kanalen van zijn club. "Wat mij betreft, en ik zie hem dagelijks aan het werk, is hij een geweldig talent. Hij is ongelooflijk en hij laat dag in, dag uit op de training zien hoe goed hij kan afmaken. Hij is een fantastische speler die vandaag zijn doelpunten heeft gekregen."

Manchester United schiet op de ranglijst weinig op met het punt dat werd behaald tegen Chelsea, maar toch hoopt Young dat het resultaat iets in gang kan zetten: "We moeten naar de positieve kanten kijken. Ik denk dat we het verdienden om te winnen, zeker nadat we onszelf terug in de wedstrijd knokten en op voorsprong kwamen. Dit is ook wat we moeten doen tegen Juventus", doelt hij op de wedstrijd die Manchester United dinsdag op Old Trafford tegen La Vecchia Signora in de Champions League speelt.

"We moeten die wedstrijd met meer initiatief beginnen, zeker omdat we thuis spelen. Zo moeten we eraan beginnen, net zoals we in de tweede helft tegen Newcastle United speelden en gedurende 60 of 65 minuten van de wedstrijd tegen Chelsea. Zolang we dat doen, weet ik zeker dat we het resultaat krijgen dat we verdienen", sluit hij af.

 
Premier League
 
Manchester United
 
Chelsea
 
Frankrijk
 
Ashley Young

Poll
Vind jij dat Anthony Martial geselecteerd zou moeten worden voor de Franse ploeg?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties