'Ik heb nog geen belletje gehad van Real Madrid, maar wel van Internazionale'
Maandag, 29 oktober 2018 om 21:14 • Demen Bulbul

Exequiel Palacios geldt op dit moment als een van de meest begeerde spelers van Zuid-Amerika. De twintigjarige middenvelder is een vaste waarde bij River Plate en speelde zelfs al twee interlands voor Argentinië. Palacios zou dicht bij een transfer naar Real Madrid zijn, maar de zaakwaarnemer van het toptalent zegt nog geen contact te hebben gehad met de Koninklijke.

"Ik heb nog met niemand van Real Madrid gesproken", laat Renato Corsi maandag desgevraagd weten aan Radio El Mundo. TyC Sports pakte afgelopen weekeinde uit met het verhaal dat de Spaanse topclub voor twintig miljoen euro een akkoord heeft bereikt met River Plate over een winterse transfer van Palacios, die het seizoen dan nog wel zou afmaken in de Argentijnse competitie.

De technische middenvelder staat er goed op bij de diverse Europese scouts, zo benadrukt Corsi. "Ik heb nog geen belletje gehad van Real Madrid, maar wel van Internazionale. Vicevoorzitter Javier Zanetti van Inter heeft me gebeld om te laten weten dat ze hem bekijken. We blijven in contact staan", vervolgt de belangenbehartiger van Palacios. Laatstgenoemde was dit seizoen in acht competitiewedstrijden voor River Plate goed was voor één doelpunt en twee assists.

De tweevoudig Argentijns international heeft nog een contract tot medio 2021 bij de grootmacht uit Buenos Aires, maar kan vanwege een clausule in die verbintenis voor slechts vijftien miljoen euro opgepikt worden. "Maar we willen die clausule graag verhogen. Ik heb Zanetti gezegd dat Palacios niet voor het bedrag uit zijn clausule gaat vertrekken", besluit Corsi gedecideerd.

 
LaLiga
 
Real Madrid
 
Internazionale
 
River Plate
 
River Plate

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties