Nijhuis staakt Feyenoord-VVV: 'De trainers balen natuurlijk'
Zondag, 4 november 2018 om 17:22

De wedstrijd tussen Feyenoord en VVV-Venlo gaat zondag niet door. Bas Nijhuis heeft besloten om het duel, dat om 16.45 uur begon in De Kuip, te staken. Vlak na de aftrap vielen de lichtmasten uit en die heeft men niet meer aan de praat kunnen krijgen.

"We hebben gewacht, iets langer dan normaal. Zij kunnen niet met de oplossing komen, dus daarom moeten we de wedstrijd staken", aldus de scheidsrechter voor de camera van FOX Sports. "Het wordt donkerder. We hebben gezegd: als er een oplossing is, dan wachten we."

Meer: Update: Lichtmasten De Kuip werken weer voor Nederland - Frankrijk | Grote teleurstelling in De Kuip: ‘Het publiek is de grootste verliezer’

"Maar het probleem is niet gevonden, dus we moeten de wedstrijd staken. De trainers balen natuurlijk. Ze wilden het liefst langer wachten", aldus Nijhuis. De supporters werden meteen verzocht om naar huis te gaan, al kwamen de spelers van Feyenoord nog wel een het veld op om het publiek te bedanken voor hun komst.

"Dit is de grootste nachtmerrie voor een stadiondirecteur dat zoiets gebeurt", aldus Jan van Merwijk van Feyenoord. "Heel vervelend voor de mensen. We hebben het probleem gelokaliseerd. We kijken er morgen naar. Het zat niet in de stroomtoevoer. Maar het heeft met de schakeling, de sturing om de verlichting aan en uit te krijgen, te maken."

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
Feyenoord
 
ADO Den Haag
 
Bas Nijhuis

>
KNVB Beker
Feyenoord
5
1
ADO Den Haag
Donderdag, 1 november 2018 om 20:45
Poll
Een juiste beslissing van Bas Nijhuis?
Ja
Nee
Meer nieuws
   
19:13
19:13
'Spits van Inter mag niet meer naar nationale ploeg na mailfout'
0
   
19:08
19:08
'Hij kampt met overgewicht en clasht met de zwaargewichten bij Real Madrid'
5
   
19:00
19:00
In de wandelgangen: Red Bull-talenten strijken neer in Bundesliga
0
   
18:55
18:55
Gouden Schoen 2018/19: Lionel Messi mengt zich in de strijd
23
   
18:45
18:45
Verratti biedt excuses aan: 'Ik heb er een potje van gemaakt'
1
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties