Schrijf een reactie...
Update: Welbeck afgelopen week twee keer succesvol geopereerd aan enkel
Dinsdag, 13 november 2018 om 10:39

Danny Welbeck begon donderdagavond in de basis in het Europa League-duel van Arsenal met Sporting Portugal, maar haalde het eindsignaal niet. Sterker: de aanvaller moest zich al na een half uur laten vervangen door Pierre-Emerick Aubameyang. Welbeck kwam na een kopduel verkeerd neer en liep een ogenschijnlijk zware enkelblessure op.

De international van Engeland ging na een voorzet vanaf de rechterflank het duel aan met Bruno Gaspar en bleef vervolgens kermend van de pijn op de grond liggen. Hij kreeg een zuurstofmasker om en moest het veld van het Emirates Stadium per brancard verlaten. De Engelse media spreken reeds van een horror injury.

Meer: Kwalificatie Arsenal overschaduwd door horrorblessure Welbeck

De spelers van Arsenal reageerden aangeslagen en tijdens zijn aftocht applaudisseerden zowel de supporters van the Gunners als van Sporting Portugal voor de 27-jarige Welbeck. De door blessures geplaagde Welbeck speelde tot dusverre 125 wedstrijden voor Arsenal en daarin was hij goed voor 32 doelpunten en 15 assists.

Update 9 november 08.24 uur - Emery vreest voor Welbeck: ‘Hij heeft iets in zijn enkel gebroken’
Unai Emery kan voorlopig niet beschikken over Danny Welbeck. De manager van Arsenal bevestigt in de Engelse media dat de aanvaller ‘een serieuze blessure’ heeft opgelopen: "Hij heeft iets in zijn enkel gebroken. Hij is nu in het ziekenhuis en het nieuws is dat we moeten wachten. Maar we denken dat het een serieuze blessure is", aldus Emery.

Update 11 november 21.14 uur - Emery bevestigt gebroken enkel voor Danny Welbeck
Unai Emery heeft bevestigd dat Danny Welbeck zijn enkel heeft gebroken. "Zijn blessure is zwaar. We hebben hem gisteren en vandaag gesproken. We steunen hem. Ik denk dat hij een lange tijd niet bij ons zal zijn", aldus de manager van Arsenal na de wedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers (1-1). Welbeck zal spoedig een operatie ondergaan.

Update 13 november 10.39 uur - Welbeck afgelopen week twee keer succesvol geopereerd aan enkel
Danny Welbeck is afgelopen week twee keer succesvol geopereerd aan zijn gebroken enkel, zo maakt Arsenal via zijn officiële kanalen bekend. Nadat de operaties zonder complicaties zijn verlopen, begint het herstel van de spits. Het is nog onduidelijk hoeveel tijd de revalidatie voor Welbeck in beslag zal nemen.

 
Meer video's
 
UEFA Europa League
 
Arsenal
 
Sporting Portugal
 
Danny Welbeck

>
UEFA Europa League
Arsenal
0
0
Sporting Portugal
Donderdag, 8 november 2018 om 21:00
Meer nieuws
   
19:08
19:08
'Hij kampt met overgewicht en clasht met de zwaargewichten bij Real Madrid'
4
   
19:00
19:00
In de wandelgangen: Red Bull-talenten strijken neer in Bundesliga
0
   
18:55
18:55
Gouden Schoen 2018/19: Lionel Messi mengt zich in de strijd
23
   
18:45
18:45
Verratti biedt excuses aan: 'Ik heb er een potje van gemaakt'
1
   
18:32
18:32
Veltman heeft dubbel gevoel: 'Ik kom voor de achtste en de kwartfinales'
12
Reacties