Update: United Vansen reageert: aandelen ADO zijn niet te koop
Zaterdag, 10 november 2018 om 20:43

Een groep Haagse investeerders is bereid om de aandelen van United Vansen in ADO Den Haag over te nemen, meldt Voetbal International. Wethouder Richard de Mos van de gemeente Den Haag gaat in december met een handelsdelegatie naar China en zal United Vansen dan vertellen over de interesse in de aandelen.

Het is de vraag in hoeverre United Vansen geïnteresseerd is in het voorstel van de investeerders. Voetbal International meldt op basis van de informatie van ‘insiders’ namelijk dat het bod ver onder de negen miljoen euro zou liggen. United Vansen nam voor circa negen miljoen 98 procent van de aandelen over van ADO.

Mocht het bedrijf van Wang Hui akkoord gaan met het voorstel, dan maakt men dus verlies op de huidige nummer twaalf van de Eredivisie. Bovendien heeft men naast het aankoopbedrag al ruim tien miljoen in de club gestopt. Wang Hui is zelf overigens niet meer direct betrokken bij ADO; hij werd door de Ondernemingskamer geschorst als voorzitter van de Raad van Commissarissen.

Update 10 november 20.43 uur - United Vansen reageert: aandelen ADO zijn niet te koop
Een groep investeerders zou van plan zijn om een bod uit te brengen op de aandelen van ADO Den Haag, maar lijkt zich die moeite te kunnen besparen. United Vansen laat in een persbericht weten dat men de aandelen niet wil verkopen. "Wij hopen dat deze verklaring alle onrust rond de club en de ploeg zal wegnemen", zo citeert Voetbal International.

 
Meer video's
 
ADO Den Haag

Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties