<
In de wandelgangen
Brands wil oude bekende van AZ naar Everton halen
Donderdag, 6 december 2018 om 09:00

In de zoektocht naar een verdedigende versterking is Barcelona uitgekomen in de Ligue 1. De Spaanse topclub hoopt Adil Rami in januari over te nemen van Olympique Marseille. (Sport)

Het noodlijdende Ipswich Town staat te koop. Eigenaar Marcus Evans wil veertig miljoen euro vangen voor de club uit de Championship. (Daily Mirror)

Marcel Brands wil voormalig AZ-speler Grétar Steinsson naar Everton halen. De oud-speler maakt indruk als technisch directeur bij Fleetwood Town en kan Brands gaan ondersteunen bij the Toffees. (The Sun)

KV Oostende wil meewerken aan een vertrek van Richairo Zivkovic. De spits drukt op de begroting van de Belgische club en hij wordt gevolgd door Dynamo Kiev, al is er van een bod nog geen sprake. (Het Nieuwsblad)

Bayern München wil komende zomer de selectie verjongen en heeft het oog laten vallen op Frenkie de Jong. De Oranje-international moet de ervaren Javi Martínez vervangen in Beieren. (Kicker)

Manchester United heeft het oog laten vallen op Galatasaray-verdediger Ozan Kabak. De Turkse topclub wil circa 22,5 miljoen euro vangen voor de speler, die ook in de belangstelling staat van Arsenal, AS Roma en Internazionale. (The Sun)

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties