<
In de wandelgangen
Manchester United ziet topdoelwit wegvallen
Donderdag, 6 december 2018 om 11:45

Arsenal gaat zich in januari met zeventien miljoen euro melden bij Club Brugge. The Gunners zijn gecharmeerd van Wesley Moraes, die tevens in de belangstelling van Borussia Dortmund, Valencia en Fiorentina staat. (The Sun)

Steven Gerrard zal er alles aan doen om Joe Worrall tot het einde van het seizoen te behouden bij Rangers FC. Nottingham Forest overweegt de verhuurde verdediger voortijdig terug te halen naar Engeland. (Daily Mirror)

Marko Arnautovic heeft een blessure opgelopen en staat een tijdje aan de kant. Dat betekent slecht nieuws voor Manchester United, dat de aanvaller van West Ham United in januari aan de selectie had willen toevoegen. (Daily Express)

Wolverhampton Wanderers is niet de enige club met belangstelling voor Shoya Nakajima. Ook Leicester City en Southampton hebben de pijlen gericht op de Japanse vleugelaanvaller van Portimonense. (Daily Mirror)

Cardiff City wil zich graag versterken met een oude bekende. Jordon Mutch, die door Crystal Palace afgelopen maanden verhuurd werd aan Vancouver Whitecaps, kan terugkeren bij the Bluebirds. (The Sun)

Matteo Darmian heeft in januari ook de mogelijkheid om in Engeland te blijven. Fulham wil de vleugelverdediger graag overnemen van Manchester United, maar zijn voorkeur ligt bij een terugkeer naar Italië. (Tuttosport)

Poll
Zou Marko Arnautovic een geschikte aanwinst voor Manchester United zijn, denk je?
Ja
Nee
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties