Dronken Arshavin kust prostituees en verlaat stripclub te paard
Maandag, 24 december 2018 om 18:21 • Gijs Freriks

Andrei Arshavin heeft wat uit te leggen. Telegramkanaal Mash meldt dat de oud-aanvaller onlangs een stripteasebar heeft bezocht en er vervolgens in beschonken toestand met twee prostituees vandoor is gegaan. Arshavin bestelde in de bar een paard, maar weigerde daar vervolgens voor te betalen, meldt Mash.

Op korrelige beelden is te zien hoe de 37-jarige Arshavin de dames op straat omhelst en probeert te kussen en in conclaaf is met de vrouw van wie hij het paard voor een paar uur had gehuurd. Shava zou ín de gang van de bar overigens ook op het paard hebben gereden. De beelden van de dronken Arshavin zijn intussen heel Rusland overgegaan.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Het incident komt op een bijzonder ongelukkig moment voor de 76-voudig international, want onlangs keerde hij in een officiële functie terug bij Zenit Sint-Petersburg. Arshavin wordt namelijk verantwoordelijk voor project 'Sirius' en zal in die functie talentvolle voetballers van Zenit rondleiden in theaters, universiteiten en musea.

Arshavin kondigde op 8 november aan dat hij aan het einde van het kalenderjaar zou stoppen als voetballer. "Ik ga nergens meer naartoe", vertelde hij. Arshavin begon zijn carrière bij Zenit en brak daar door in het profvoetbal. Hij vertrok in de winter van 2009 voor ongeveer zeventien miljoen euro naar Arsenal en kwam hierna uit voor opnieuw Zenit, Kuban Krasnodar en het Kazachstaanse Kairat Almaty.

 
Premier League
 
Zenit Sint-Petersburg
 
Rusland
 
Andrei Arshavin

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties