Update: Galatasaray rondt transfers van Braziliaan en Turk af
Donderdag, 10 januari 2019 om 18:15

Marcos do Nascimento Teixeira, beter bekend als Marcão, gaat aan de slag bij Galatasaray. De club uit Istanbul laat weten dat de onderhandelingen met Chaves formeel van start zijn gegaan. Het lijkt er dan ook op dat de 22-jarige centrale verdediger eerdaags zijn handtekening zal zetten onder een contract.

Marcão komt uit de jeugdopleiding van Atlético Paranaense en na een huurperiode bij Rio Aves in Portugal kwam hij afgelopen zomer bij Chaves terecht, dat eveneens uitkomt op het hoogste niveau van Portugal. De linkspoot heeft nog een contract tot medio 2022, maar dat gaat dus afgekocht worden door Galatasaray.

De club uit Europees Istanbul gaat zich overigens ook versterken met Emre Tasdemir. Cim Bom laat weten de onderhandelingen met de 23-jarige linksback te zijn begonnen en die hoeven niet veel tijd in beslag te nemen, want Emre is transfervrij. De viervoudig Turks international liet zijn contract bij Bursaspor begin januari ontbinden.

Update 10 januari 18.15 uur - Galatasaray rondt transfers van Braziliaan en Turk af
Galatasaray heeft de transfers van Marcão en Emre Tasdemir afgerond. De club uit Istanbul maakt bekend dat de Turkse linksback een contract voor anderhalf jaar heeft getekend en dat de Braziliaanse centrumverdediger Marcão vrijdag zijn handtekening zet. Met het Portugese Chaves is inmiddels een volledig akkoord bereikt, aldus Galatasaray in een statement.

 
Meer video's
 
Spor Toto Süper Lig
 
Galatasaray
 
Marcos do Nascimento Teixeira

Poll
Goede aanwinsten voor Galatasaray?
Ja
Marcão wel, Emre niet
Emre wel, Marcão niet
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties