Ontevreden Isco stookt vuurtje weer op met 'like' op Twitter
Donderdag, 10 januari 2019 om 09:13

Real Madrid won woensdagavond met 3-0 van Leganés in de Copa del Rey door treffers van Sergio Ramos, Lucas Vázquez en Vinícius Júnior. Isco kreeg wederom geen basisplaats van trainer Santiago Solari. Na afloop van de gewonnen bekerwedstrijd geeft de Argentijn aan dat hij simpelweg keuzes moet maken en dat Isco kind van de rekening was.

"Er zijn 24 spelers in de selectie. Een deel van mijn baan is om te bepalen wie spelen. En het is zeker het minst aangename aspect om te bepalen wie niet spelen", reageert Solari tegenover diverse Spaanse media. Gevraagd waarom Isco geen basisplaats had, reageerde de trainer ontwijkend: "Vandaag hebben we een hele goede wedstrijd gespeeld."

De Spaanse middenvelder geldt al sinds de komst van Solari naar het Santiago Bernabéu als wisselspeler. De opvolger van Julen Lopetegui kan het naar verluidt niet goed vinden met Isco, die in verband wordt gebracht met een vertrek bij de Koninklijke. Een 'like' van Isco op Twitter voorafgaand aan het bekerduel zorgt volgens Spaanse media voor nog meer onrust.

Een fan vroeg zich op Twitter af waarom Isco niet speelde. "Hij (Solari, red.) kiest Dani Ceballos en een Casemiro die in een slechte vorm steekt. En al is hij twintig jaar geleden met pensioen gegaan, zou hij zichzelf nog altijd verkiezen boven Isco", zo luidde het bericht. Isco kon de mededeling waarderen en gaf een 'like', alvorens deze snel weer in te trekken.

 
LaLiga
 
Real Madrid
 
Isco

Poll
Verwacht jij dat Isco deze winter of in de zomer vertrekt bij Real Madrid?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties