Van Bronckhorst twijfelt: 'Ik ben er nog niet honderd procent over uit'
Donderdag, 10 januari 2019 om 17:11

Giovanni van Bronckhorst weet niet of hij volgend seizoen nog trainer van Feyenoord is. De coach heeft een aflopend contract in De Kuip en geruchten over een vertrek wakkerden de afgelopen weken aan. In gesprek met RTV Rijnmond laat Van Bronckhorst weten dat hij er nog niet uit is en half februari in gesprek gaat.

Volgende maand praat Van Bronckhorst met de clubleiding van Feyenoord over zijn toekomst. Dan zal er duidelijkheid worden geschept over de vraag of hij na dit seizoen nog aan de Rotterdammers verbonden blijft. "Ik denk er wel over na, natuurlijk, maar ik ben er nog niet honderd procent over uit. Ik kan niet specifiek één reden noemen om bij te tekenen, maar ik ga mijn gevoel volgen", aldus de trainer.

Meer: Pierre van Hooijdonk kritisch: ‘Je zet geen onervaren coach op die vulkaan’

Van Bronckhorst verlengde zijn contract bij Feyenoord in 2017, vlak nadat de club onder zijn leiding kampioen was geworden. Beide partijen waren er toen snel uit, daar waar het nu maar de vraag is of de coach aanblijft. "Ja, dat gevoel was twee jaar geleden natuurlijk heel goed, als je kampioen van Nederland wordt. Maar je weet dat voetbal een proces is, dat het dynamisch is, dus dat gevoel schommelt. Daar moet je mee omgaan."

De 43-jarige trainer staat sinds mei 2015 aan het roer bij Feyenoord, waar hij het stokje overnam van de ontslagen Fred Rutten. Onder leiding van Van Bronckhorst werd Feyenoord in het seizoen 2016/17 kampioen. Daarnaast werd tweemaal de KNVB Beker gewonnen en grepen de Rotterdammers tweemaal de Johan Cruijff Schaal.

 
Eredivisie
 
Feyenoord
 
Giovanni van Bronckhorst

Poll
Feyenoord moet op zoek naar een nieuwe trainer
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties