Zeegelaar verlaat Watford in de hoop op speelminuten in Serie A
Donderdag, 10 januari 2019 om 17:15

Marvin Zeegelaar maakt op huurbasis de overstap van Watford naar Udinese, zo maakt de Engelse club donderdag bekend. De Nederlandse vleugelspeler was dit seizoen op een zijspoor beland bij de club uit de Premier League en hoopt in de Serie A meer aan spelen toe te komen.

Zeegelaar wordt tot aan het einde van het huidige seizoen verhuurd aan de huidige nummer vijftien van de Italiaanse competitie. De 28-jarige ex-Ajacied kwam dit seizoen niet in de plannen voor van manager Javi Gracia. In alle competities speelde de linksback hij nog geen minuut.

Zeegelaar maakte op jonge leeftijd de overstap van FC Volendam naar Ajax en werd daar verder opgeleid. Hij haalde het eerste elftal, maar een grote doorbraak bleef uit. Hij versleet clubs uit Turkije en Portugal om vervolgens naam te maken bij Sporting Portugal. Na een goed seizoen bij de Portugese topclub telde Watford in de zomer van 2017 drie miljoen euro voor hem neer. Vorig seizoen kwam hij tot twaalf Premier League-duels. Bij Udinese komt hij met Bram Nuyticnk. William Troost-Ekong en Hidde ter Avest drie Nederlanders tegen.

 
Meer video's
 
Serie A
 
Udinese
 
Watford
 
Marvin Zeegelaar
 
Hidde ter Avest

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties