West Ham reageert op emotionele smeekbede: 'Hij is niet te koop!'
Donderdag, 10 januari 2019 om 18:06

West Ham United heeft een bod van 39 miljoen euro ontvangen op Marko Arnautovic, zo meldden diverse Engelse media woensdag. Broer en zaakwaarnemer Danijel Arnautovic laat in een interview met talkSPORT weten dat de club uit Londen de aanbieding zou moeten accepteren.

"West Ham heeft Marko voor peanuts gekocht. Ze hebben twintig miljoen pond betaald en dat is in de huidige markt niets. Ze kochten hem om de club voor de Premier League te behouden en dat laatste is gelukt. Hij heeft alle prijzen van de club gewonnen: beste speler, beste aankoop, beste speler volgens zijn medespelers. Nu heeft West Ham een fantastisch bod binnengekregen, het dubbele van wat ze voor hem betaald hebben."

"Hij wil een nieuwe competitie en een nieuwe uitdaging om prijzen te winnen. Dat is wat hij wil. Het is voor hem van groot belang dat West Ham de aanbieding uit China accepteert", klinkt het. West Ham lijkt echter niet van plan om mee te werken, getuige een statement dat men donderdagmiddag via Twitter laat uitgaan: ""Arnautovic heeft een contract en we verwachten dat hij dat respecteert. Hij is niet te koop."

De 77-voudig international van Oostenrijk heeft nog een contract tot de zomer van 2022 bij the Hammers, die de spits tweeënhalf jaar geleden voor circa 22 miljoen euro wegplukten bij Stoke City. Hij speelde sindsdien 52 officiële wedstrijden voor de Londenaren, waarin hij 19 doelpunten en 10 assists wist aan te tekenen.

 
Premier League
 
West Ham United
 
Marko Arnautovic

Poll
Denk jij dat Marko Arnautovic het seizoen afmaakt bij West Ham United?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties