MVV Maastricht strikt 'dynamische middenvelder' Holtby
Donderdag, 10 januari 2019 om 18:24

Joshua Holtby gaat aan de slag bij MVV Maastricht. De 22-jarige aanvallende middenvelder heeft een goede indruk gemaakt tijdens zijn proefperiode en heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor een half jaar met een optie op een extra seizoen. Holtby zat sinds begin januari zonder club.

De broer van Hamburger SV-middenvelder en voormalig Duits international Lewis Holtby was transfervrij sinds zijn vertrek bij Alemannia Aachen. Hij voetbalde ook nog voor Wegberg-Beeck, SV Rödinghausen en Borussia Mönchengladbach.

Prof begint eigen restaurant: ‘In de KKD verdien je geen tonnen’

Voetbalzone had in december een interview met Hawbir Moustafa, back van MVV. Je kunt dat verhaal hier teruglezen.Lees artikel

"Joshua is een dynamische middenvelder die we op verschillende plekken kunnen posteren", reageert trainer Ron Elsen. "Hij heeft drive, een goede trap en een actie in huis. Met de Duitse opleiding die hij genoten heeft, beschikt hij over een hele stabiele basis en heeft hij ook de vechtersmentaliteit meegekregen die in een ploeg als MVV onmisbaar is."

Voor de nummer elf van de Keuken Kampioen Divisie is Holtby de eerste aanwinst van deze transferperiode. De Sterrendragers hervatten de competitie zondag met een thuiswedstrijd tegen FC Twente, dat vierde staat in het op een na hoogste niveau van Nederland.

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

 
Meer video's
 
Keuken Kampioen Divisie
 
MVV Maastricht
 
Ron Elsen
 
Lewis Holtby

Poll
Een goede aanwinst voor MVV Maastricht?
Ja
Nee
Ik ken de speler niet (goed genoeg)\
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties