Update: 'NAC Breda neemt middenvelder transfervrij over van PSV'
Donderdag, 17 januari 2019 om 12:46

NAC Breda hoopt deze week Ramon Pascal Lundqvist van PSV over te nemen, zo melden het Eindhovens Dagblad en BN DeStem donderdagavond. Volgens de regionale media ligt de Bredase club ‘op pole position’ om de 21-jarige middenvelder, die in Eindhoven over een aflopend contract beschikt, aan te trekken.

NAC wil niet tot het einde van de transfermarkt wachten en hoopt uiterlijk dit weekend duidelijkheid te krijgen over de komst van Lundqvist, die op meerdere posities inzetbaar is. De multifunctionele middenvelder geniet naar verluidt interesse van een andere club uit de Eredivisie, maar de Zweeds jeugdinternational heeft ook opties in het buitenland.

Lunqvist is bij PSV niet meer in beeld bij de A-selectie van Mark van Bommel. Dit seizoen kwam hij namens de hoofdmacht alleen in actie tijdens de duels met Excelsior Maassluis en RKC Waalwijk in het kader van de KNVB Beker. PSV is bereid om mee te werken en legt de Zweed bij een vertrek niet al te veel in de weg.

Lundqvist is bij Jong PSV dit seizoen echter een van de revelaties in de Keuken Kampioen Divisie, met zeven goals en zes assists in zestien wedstrijden. Na rechtsback Khalid Karami en linksback Alex Gersbach, waarmee een mondeling akkoord is bereikt, moet Lundqvist de derde winterversterking worden voor NAC.

Update 13 januari 16.55 uur - NAC Breda 'serieuze optie' voor PSV-revelatie Lundqvist
Ramon Pascal Lundqvist bevestigt dat hij naar NAC Breda kan. De middenvelder van Jong PSV, die niet in beeld is voor de A-selectie van Mark van Bommel, erkent de belangstelling uit Breda na de 2-2 remise tegen Jong Ajax. "Het is serieus, ja. We zullen het zien. Dat is alles", aldus Lundqvist in gesprek met FOX Sports. Lundqvist is bij Jong PSV dit seizoen een van de revelaties in de Keuken Kampioen Divisie, met zeven goals en zes assists in zestien wedstrijden.

Update 14 januari 08.48 uur - NAC Breda wordt ‘aan lijntje gehouden’ en schakelt door
Ramon Pascal Lundqvist bevestigde zondag de interesse van NAC Breda. De aanvallende middenvelder schermt echter ook met belangstelling uit Griekenland en daardoor wordt NAC aan het lijntje gehouden, schrijft BN DeStem. De krant meldt dat NAC inmiddels heeft doorgeschakeld naar de ‘nummers twee en drie op de lijst’.

Update 17 januari 12.46 uur - ‘NAC Breda neemt middenvelder transfervrij over van PSV’
Ramon Pascal Lundqvist maakt transfervrij de overstap van PSV naar NAC Breda, zo meldt BN DeStem. Het regionale dagblad bevestigt dat de aanvallende middenvelder donderdagmiddag wordt gekeurd. Als hij de medische keuring doorstaat, zet hij zijn handtekening onder een contract tot medio 2021 in het Rat Verlegh Stadion. Als hij voor vrijdagmiddag 12.00 uur door NAC is aangemeld bij de KNVB, maakt hij mogelijk komend weekend al deel uit van de wedstrijdselectie voor het duel met Willem II. Wanneer alles volgens plan verloopt, dan staat Lundqvist vrijdag voor het eerst op het trainingsveld in Zundert. Het contract van Lundqvist bij PSV liep komende zomer af. Tijdens de onderhandelingen is NAC erin geslaagd om hem gratis over te nemen.

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
NAC Breda
 
PSV
 
Ramon Pascal Lundqvist
 
Mark van Bommel

Poll
Denk jij dat Ramon Pascal Lundqvist deze maand naar NAC Breda zal gaan?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties