<
In de wandelgangen
Avontuur in Ligue 1 lonkt voor gewilde Arber Zeneli
Donderdag, 10 januari 2019 om 22:30

Everton mengt zich in de strijd om Michy Batshuayi. De spits, die vertrekt bij Valencia en op 15,5 miljoen euro wordt getaxeerd, is ook in beeld bij Olympique Marseille, Fulham en Crystal Palace. (Daily Mirror)

Barcelona wikt en weegt een zomerse verkoop van Philippe Coutinho om de terugkeer van Neymar te financieren. De spelmaker komt de laatste weken minder in de plannen van trainer Ernesto Valverde voor. (Diverse Spaanse media)

RC Strasbourg heeft contact gezocht met sc Heerenveen inzake Arber Zeneli. De Friese club is bereid om de aanvaller annex Kosovaars international te laten gaan als een geïnteresseerde club drie miljoen euro betaalt. (Le10Sport)

Atlético Madrid denkt aan de zomerse komst van Elseid Hysaj van Napoli, ook al heeft men voor komend seizoen al Jonny vastgelegd. Filipe Luis en Lucas Hernández lijken echter te zullen vertrekken. (AS)

Vágner Love staat op het punt om zijn contract bij Besiktas te ontbinden. Zaakwaarnemer Evandro Ferreira geeft aan dat de aanvaller graag terugkeert bij CSKA Moskou. (Championat)

Alberto Moreno wil nog deze maand terugkeren naar Spanje, al is niet duidelijk waar zijn toekomst ligt. De linksback beschikt over een aflopend contract met Liverpool, dat deze maand dus nog iets kan verdienen. (The Sun)

Poll
Denk jij dat Arber Zeneli deze maand bij sc Heerenveen vertrekt?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties