<
In de wandelgangen
Spanjaard moet Ramsey naar Juventus vergezellen
Vrijdag, 11 januari 2019 om 00:30

Atlético Madrid mengt zich in de strijd om Munir El Haddadi, die Barcelona nog deze maand voor circa drie miljoen euro mag verlaten. De tevens door Sevilla begeerde aanvaller weet dat hij ook in Madrid hooguit stand-in zou zijn. (Marca)

In navolging van Liverpool heeft nu ook Newcastle United interesse in Abdulkadir Omur. Trabzonspor vraagt dertig miljoen euro voor de negentienjarige middenvelder en daar willen the Magpies aan voldoen. (Diverse Turkse media)

Juventus heeft zich bijna verzekerd van Aaron Ramsey, maar wil zich ook nog eens met Isco versterken. Technisch directeur Fabio Paratici heeft contact gezocht met het management van de middenvelder van Real Madrid. (Sky Italia)

Juventus wil Massimiliano Allegri een flink verbeterd contract aanbieden. De oefenmeester wordt begeerd door Manchester United en Real Madrid, maar een langer verblijf in Turijn betekent tien miljoen euro op jaarbasis. (Tuttosport)

Sassuolo heeft Fenerbahçe nul op het rekest gegeven. De Turkse topclub informeerde naar de beschikbaarheid van Khouma El Babacar, maar de Serie A-club wil de aanvaller annex Senegalees international absoluut niet kwijt. (Fanatik)

Manchester United dreigt Josh Bohui aan Barcelona kwijt te raken. De aanvaller, die ook door AS Monaco wordt begeerd, heeft een vierjarig contractvoorstel van de Engelsen afgeslagen en houdt voorlopig alle opties open. (The Sun)

Poll
Denk jij dat Isco aan zijn laatste seizoen bij Real Madrid bezig is?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties