<
In de wandelgangen
Italiaanse tienerdoelman kost PSG tien miljoen euro
Vrijdag, 11 januari 2019 om 08:00

Boca Juniors heeft een formeel bod van dertien miljoen euro van Lille op Wilmar Barrios afgeslagen. De Argentijnse club houdt vast aan de transferclausule van 25 miljoen euro in het contract van de middenvelder. (Olé)

West Ham United wil zich nog deze maand met Jonho Shelvey versterken. Newcastle United staat open voor een verkoop van de middenvelder à 25 miljoen euro, mits de club ook daadwerkelijk een opvolger kan strikken. (The Sun)

Paris Saint-Germain wil na Gianluigi Buffon weer een Italiaanse doelman aantrekken: Alessandro Russo. De eveneens door Juventus begeerde keeper van zeventien jaar is volgens Genoa tien miljoen euro waard. (Corriere dello Sport)

Bayern München biedt Adrien Rabiot de mogelijkheid om Paris Saint-Germain per direct te verlaten. Het voorstel van Barcelona is weliswaar aantrekkelijker, maar de middenvelder kan pas in de zomer in het Camp Nou terecht. (ESPN)

Brighton & Hove Albion betaalt Argentinos Juniors 7,5 miljoen euro voor Alexis Mac Allister. De Argentijnse club heeft in de onderhandelingen over de middenvelder een doorverkooppercentage van vijftien procent bedongen. (Olé)

AS Roma gaat spoedig met het management van Nicolo Zaniolo om de tafel. Real Madrid houdt namelijk de verrichtingen van de middenvelder annex Italiaans jeugdinternational nauwlettend in de gaten. (Corriere dello Sport)

Poll
Denk jij dat Adrien Rabiot een transfer naar Barcelona zal maken?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties