Van Geel denkt niet aan vertrek: 'Dit blijft een geweldige eer'
Vrijdag, 11 januari 2019 om 20:29

Martin van Geel is niet bezig met een vertrek bij Feyenoord. De technisch directeur werkt sinds 2011 bij de club uit Rotterdam en ondanks dat er af en toe kritiek is op zijn functioneren, weigert Van Geel het bijltje erbij neer te gooien, zo vertelt de bestuurder in een interview met RTV Rijnmond.

"Ik ga nog elke dag met veel plezier naar mijn werk. Het blijft een geweldige eer om voor deze club te mogen werken. Wat mij betreft doe ik dit nog lang, maar ik loop lang genoeg mee om te weten dat je nooit weet wat er kan gebeuren in de voetbalwereld", aldus Van Geel, die eerder werkzaam was bij Roda JC Kerkrade, Ajax, AZ en Willem II.

Feyenoord staat momenteel op de derde plaats en tegen PSV en Ajax valt momenteel niet op te boksen, vindt Van Geel. "Zij kunnen enorme investeringen doen en wij kunnen dat nu nog niet. Daar zit een verschil, op dit moment." Feyenoord hervat de competitie volgende week zaterdag met een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle.

De Rotterdammers verloren vrijdag nog in Marbella met 1-2 van Borussia Dortmund. Giovanni van Bronckhorst zag zijn spelers ‘behoorlijk weerstand’ bieden: "Natuurlijk heb ik dingen gezien die beter kunnen, bijvoorbeeld de manier waarop we het eerste doelpunt tegen krijgen. Dat zijn leermomenten. Gelukkig ging er ook heel veel goed", zo wordt de trainer geciteerd door het Algemeen Dagblad.

 
Eredivisie
 
Feyenoord
 
Martin van Geel
 
Giovanni van Bronckhorst

Poll
Denk jij dat Martin van Geel volgend seizoen nog de technisch directeur is bij Feyenoord?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties