Felle kritiek op Wenger: 'Hij is alle andere contracten vergeten!'
Vrijdag, 11 januari 2019 om 22:13

Aaron Ramsey is naar verluidt akkoord met Juventus en de transfer van de middenvelder lijkt volgende week te worden afgerond. De Welshman, die een vijfjarig contract kan tekenen, moet dan na dit seizoen de overstap maken naar Turijn. Paul Merson neemt het Arsène Wenger kwalijk dat Ramsey transfervrij vertrekt.

De analyticus vertelt bij Sky Sports dat de voorganger van Unai Emery zich harder had moeten maken voor een nieuw contract voor Ramsey: "Het is stompzinnig van Arsenal om toe te staan dat het contract van iemand met de kwaliteiten van Ramsey afloopt. Na Alexis Sánchez, Alex Oxlade-Chamberlain en Theo Walcott is dit de zoveelste speler."

"In voetbaltermen is het gewoon crimineel. Het is alsof je een huis van negentig miljoen euro koopt en vervolgens wacht op het einde van je erfpacht en het huis kwijtraakt. Wenger heeft zijn eigen contract ieder jaar geregeld, maar lijkt de contracten van de rest te zijn vergeten!", foetert Merson. "Het zou niet erg zijn geweest als deze spelers 35 jaar waren geweest, maar nu gaat het om voetballers die in de beste fase van hun loopbaan zitten."

Ramsey lijkt het seizoen dus af nog wel ae maken bij Arsenal, maar krijgt wel concurrentie van Denis Suárez. The Gunners zouden de Spanjaard willen huren van Barcelona. "Ramsey was een bewezen speler en nu krijgen ze iemand die niet in de Premier League heeft gespeeld en eerst tijd nodig heeft om zich aan te passen. Dat is zwak." Suárez stond in het verleden onder contract bij Manchester City, maar speelde inderdaad nooit een wedstrijd in de Premier League.

 
Premier League
 
Arsenal
 
Aaron Ramsey
 
Arsène Wenger

Poll
Ben jij het met Paul Merson eens?
Ja
Nee
Deels
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties