Solskjaer begrijpt geruchten: 'Die zijn er met een reden'
Vrijdag, 11 januari 2019 om 23:27

Ole Gunnar Solskjaer blijft in principe tot de zomer de manager van Manchester United en niet langer. Molde FK heeft immers aangegeven de Noor terug te verwachten en voor de langere termijn zou Mauricio Pochettino een serieuze optie zijn op Old Trafford. Solskjaer krijgt de geruchten mee, zo vertelt hij in de Engelse pers.

"Hij heeft het erg goed gedaan. De speculaties zijn er met een reden, want hij doet het erg goed", aldus Solskjaer, die het zondag met Manchester United opneemt tegen het Tottenham Hotspur van zijn Argentijnse collega. "Maar het is niet mijn taak om verschillende managers te beoordelen. Mijn focus ligt bij mijzelf en bij mijn eigen ploeg."

Meer: Rooney geeft Van Gaal bijzonder compliment: ‘Iedereen kende zijn rol’ | ‘Real Madrid en Manchester United zijn uitgesloten, dus hij kan beter blijven’

Sinds de komst van de 45-jarige Solskjaer liet Manchester United nog geen punt liggen in de Premier League en in de FA Cup werd Reading met 2-0 verslagen. Manchester United staat nu nog maar drie punten onder Arsenal, de nummer vijf van het klassement. Solskjaer beseft echter dat de wedstrijd tegen Tottenham niet zomaar gewonnen wordt.

Solskjaer wijst op Harry Kane, die dit seizoen al twintig keer scoorde in dertig duels. "Hij is niet slecht hè? Hij is een fantastische doelpuntenmaker, een van de beste spitsen ter wereld. Hij is een topprofessional en mist nooit echt kansen. Dus we moeten ervoor zorgen dat hij tegen ons geen kansen krijgt."

 
Premier League
 
Manchester United
 
Ole Gunnar Solskjær
 
Mauricio Pochettino

>
Premier League
Tottenham Hotspur
0
1
Manchester United
Zondag, 13 januari 2019 om 17:30
Poll
Denk jij dat Mauricio Pochettino de nieuwe manager van Manchester United wordt?
Ja
Nee
Meer nieuws
   
21:52
21:52
Den Bosch verliest bizar duel na 3-0 voorsprong; Eindhoven wint met 8-1
3
   
21:30
21:30
'Erik ten Hag gaf mij een lijstje, de organisatie werd gek van hem'
2
   
21:16
21:16
Pikante overstap naar Engeland wekt woede op: 'Dit zit me enorm dwars'
16
   
21:00
21:00
In de wandelgangen: Jaap Stam wil spits meenemen naar Feyenoord
9
   
20:45
20:45
87-voudig Frans international stopt in 2020: 'Daarna zal ik plaats maken'
8
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties