PSV gooit deur dicht: 'Ze weten dat we toch op alles 'nee' zeggen'
Zaterdag, 12 januari 2019 om 07:31

De supporters van PSV hoeven geen vuurwerk meer te verwachten in het restant van de transferperiode. Algemeen directeur Toon Gerbrands geeft in een interview met het Algemeen Dagblad aan dat niemand meer weg mag en dat er niemand meer zal worden gehaald. Enkel Bart Ramselaar lijkt nog weg te kunnen.

"Wat er ondertussen bij ons allemaal speelt aan transferzaken? Nou, dat is helder: niks." Dat betekent niet dat er geen interesse is in de spelers van PSV. "Maar men weet: ze zeggen bij PSV nu toch ‘nee’ op alles. Die strategie is bewust. En zelf halen we er ook niks bij."

De koploper van de Eredivisie liet enkel Nicolas Isimat-Mirin gaan; de Franse verdediger maakte voor 350.000 euro de overstap naar Besiktas. Hij was in de pikorde gedaald onder Trent Sainsbury, Daniel Schwaab en Nick Viergever. Middenvelder Ramselaar mag nog wel verkocht worden, vertelde Mark van Bommel donderdag aan De Telegraaf.

"Alleen verkoop is een optie." Eerder bevestigde de trainer al dat PSV geen belangrijke spelers meer laat gaan: "Wij kunnen nee zeggen. Niemand gaat weg." Het Eindhovens Dagblad claimde daarop dat PSV alleen bij ‘krankzinnige biedingen’ wil onderhandelen over uitgaande transfers.

 
Eredivisie
 
PSV
 
Bart Ramselaar
 
Daniel Schwaab
 
Mark van Bommel

Poll
Denk jij dat PSV Bart Ramselaar deze maand nog verkocht krijgt?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties