FC Groningen doet aanbieding: 'Ik wacht af hoe het voorstel eruit ziet'
Zaterdag, 12 januari 2019 om 10:15

Mike te Wierik heeft bij FC Groningen nog een contract tot medio 2020, maar de clubleiding wil die verbintenis graag verlengen. De verdediger bevestigt tegenover het Dagblad van het Noorden dat de directie ‘graag om tafel’ wil.

"Dat is fijn, daar spreekt waardering uit. We hebben afgesproken om eerst de transferperiode af te wachten. Begin februari gaan we met elkaar in gesprek." De voormalig jeugdinternational speelt sinds medio 2017 voor FC Groningen en is de aanvoerder sinds doelman Sergio Padt de band inleverde.

Meer: Zakelijk FC Groningen duwt RKC Waalwijk dieper in degradatiezorgen

Te Wierik speelde tot dusverre 52 wedstrijden voor de noorderlingen. Afgelopen zomer had hij overigens al kunnen vertrekken, maar een bod van naar verluidt bijna tweeënhalf miljoen euro van AA Gent werd afgeslagen. "We hebben de poot stijf gehouden", zei algemeen directeur Hans Nijland in juli.

"Die stap had ik graag willen maken, maar dat ging helaas niet door", aldus Te Wierik. "Los daarvan voetbal ik met alle plezier bij FC Groningen. Ik wacht af hoe het voorstel eruit ziet en dan ga ik er verder over nadenken. Ik heb er vertrouwen in dat de club met een goed aanbod komt."

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
FC Groningen
 
Mike te Wierik
 
Sergio Padt

Poll
Denk jij dat Mike te Wierik zijn contract gaat verlengen?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties