Update: 'Vermeij verrast en praat met club uit Keuken Kampioen Divisie'
Zaterdag, 12 januari 2019 om 11:04

Vincent Vermeij gaat Heracles Almelo waarschijnlijk verlaten. De club laat zaterdag weten dat de aanvaller toestemming heeft gekregen om in gesprek te gaan met een nieuwe club. Hij reist dan ook niet met de selectie van trainer Frank Wormuth mee naar Duitsland, waar zondagmiddag een oefenwedstrijd tegen Hannover 96 wordt gespeeld.

Heracles laat niet weten met welke club Vermeij in gesprek gaat. De afgelopen weken werd de spits regelmatig in verband gebracht met De Graafschap. De laagvlieger uit de Eredivisie is op zoek naar een nieuwe spits. Nadat de club uit Doetinchem eerder naast de komst van Cyriel Dessers greep, zijn de pijlen volgens Omroep Gelderland nu gericht op Vermeij, wiens contract in Almelo komende zomer afloopt. Heracles heeft de optie om de verbintenis met een jaar te verlengen. Ook Tom Boere van FC Twente wordt genoemd als mogelijke versterking voor De Graafschap.

De 24-jarige Vermeij is geen onbekende bij De Graafschap. Tussen 2014 en 2016 droeg hij het shirt van de Superboeren, waarna hij aan Heracles werd verkocht. Dit seizoen kwam hij in acht competitiedoelpunt eenmaal tot scoren. Hij is mogelijk niet de enige aanvaller die deze transferperiode uit Almelo vertrekt. Clubtopscorer Kristoffer Peterson werd vorige maand nog in verband gebracht met AEK Athene en zou nu in de belangstelling van Fenerbahçe staan. Peterson beschikt over een aflopend contract, al heeft Heracles wel de optie om die verbintenis met nog een seizoen te verlengen.

Update 12 januari11.04 uur - ‘Vermeij verrast en praat met club uit Keuken Kampioen Divisie’
Vincent Vermeij is niet op weg naar De Graafschap, maar naar FC Den Bosch. De verrassende koploper van de Keuken Kampioen Divisie wil de aanvaller in huis halen, zo meldt TC Tubantia. Eigenaar Kakhi Jordania wil met de club uit Den Bosch terug naar de Eredivisie en haalde zowel afgelopen zomer als deze maand al de nodige versterkingen in huis.

 
Eredivisie
 
Heracles Almelo
 
De Graafschap
 
Vincent Vermeij
 
Kristoffer Peterson

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties