Solskjaer: 'Ik weet zeker dat hij net zo goed kan worden als Kane'
Zaterdag, 12 januari 2019 om 11:57

Marcus Rashford staat sinds Ole Gunnar Solskjaer de teugels in handen heeft bij Manchester United in de punt van de aanval en betaalt het vertrouwen van de Noorse manager tot nu toe terug met drie doelpunten in vier wedstrijden. Zondag nemen the Red Devils het op tegen Tottenham Hotspur en Solskjaer is zich bewust van het gevaar dat Harry Kane vormt. Hij is echter van mening dat Rashford alles in zich heeft om net zo gevaarlijk te zijn.

"Hij kan een topspits worden. We kunnen het hebben over de klasse van Kane, maar ik weet zeker dat Marcus de potentie heeft om net zo goed te worden. Hij is zo snel dat je er bang van wordt, hij wordt nu ook sterker en hij kan een bal vasthouden. Hij is een geweldige verbindingsspeler", vertelde de trainer tijdens een persmoment.

Meer: Kritische Solskjaer toch lovend over AZ’er: ‘Hij heeft fantastische carrière’ | AZ laat ondanks goede mogelijkheden na om Manchester United pijn te doen

"Hij is hier opgegroeid en ik heb in Dubai (waar Manchester United op trainingskamp was, red.) een paar sessies gehouden met de jonge jongens, met Tahith Chong, Angel Gomes en Jesse Lingard, waarin ze op een bepaalde manier samen speelden. Hij is een enorm opwindende speler om mee te werken", vervolgde Solskjaer zijn verhaal.

Onder leiding van de oud-spits liet Manchester United nog geen punt liggen in de Premier League, maar Solskjaer weet nog niet of dit genoeg is om het bestuur ervan te overtuigen ook na dit seizoen met hem door te gaan: "Nee, dat gesprek hebben we nog niet gehad. Je stelt geen plan voor de komende vijf of zes maanden op om het dan na twee weken om te gooien. Nee, er is dus nog niets veranderd."

 
Premier League
 
Manchester United
 
Tottenham Hotspur
 
Marcus Rashford
 
Harry Kane

Poll
Denk jij dat Marcus Rashford net zo goed zal worden als Harry Kane?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties