Schrijf een reactie...
<
In de wandelgangen
Brazilianen ontvangen City-bod van 55 miljoen euro
Vrijdag, 18 januari 2019 om 08:00

Real Madrid weigert om Javi Sánchez tijdelijk of definitief uit te zwaaien. Bournemouth, Real Valladolid en Real Sociedad kregen nul op het rekest voor de verdediger, die dit seizoen vijfmaal zijn opwachting maakte. (AS)

Liverpool wikt en weegt de winterse komst van Ciro Immobile, als hulpmiddel in de strijd om de landstitel. Een delegatie van de Premier League-koploper zit zondag bij het duel tussen Lazio en Napoli. (Corriere dello Sport)

Manchester City heeft een formeel bod van 55 miljoen euro op Everton Soares uitgebracht. De aanvaller van Gremio de Porto Alegre wordt al sinds zijn tienerjaren door de Engelsen gevolgd. (Diverse Braziliaanse media)

Swansea City hoopt dat Galatasaray of een andere club de interesse in Wilfried Bony concretiseert. De aanvaller beschikt over een aflopende verbintenis en is de absolute grootverdiener van de Welshe club. (The People)

Gabriel Brazão heeft Arsenal teleurgesteld en gaat van Cruzeiro naar Internazionale. De club uit Milaan zal de veelbelovende doelman uit Brazilië de rest van het seizoen bij Chievo stallen. (Diverse Braziliaanse media)

Liverpool hoopt ook deze maand nog afscheid te kunnen nemen van Lazar Markovic. De miskoop is bezig aan de laatste maanden van zijn riante contract, waarin een weeksalaris van 55.000 euro is opgenomen. (Liverpool Echo)

Poll
Ciro Immobile zou Liverpool sterker maken
Dat denk ik wel
Dat denk ik niet
Reacties