Aanvaller kan Tottenham Hotspur vergeten: 'Hij is geen optie'
Vrijdag, 18 januari 2019 om 21:13 • Gijs Freriks

Giuseppe Rossi gaat niet aan de slag bij Tottenham Hotspur. Tuttosport meldde donderdag dat de 31-jarige aanvaller in beeld is bij the Spurs, maar daar is volgens manager Mauricio Pocchettino niets van waar. Rossi traint sinds kort mee bij Manchester United en is op zoek naar een nieuwe club.

"Er zijn veel namen die iedere transferperiode de ronde doen en ik denk dat hij ook een naam is die aan die lijst kan worden toegevoegd. Maar het is niet meer dan een gerucht. We hebben hem niet overwogen. Ik denk niet dat hij een optie is", zo wordt Pocchettino geciteerd door de Engelse media.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Rossi stond in het verleden drie jaar onder contract bij Manchester United, maar kwam niet verder dan veertien wedstrijden en vier doelpunten in de hoofdmacht. De aanvaller speelde daarna voor clubs als Parma, Villarreal, Fiorentina en Genoa en kende in het shirt van El Submarino Amarillo zijn beste periode. Namens Villarreal maakte hij tussen 2007 en 2013 namelijk 81 doelpunten in 190 wedstrijden.

Op een contract op Old Trafford hoeft de 29-voudig international van Italië overigens niet te rekenen, zo vertelde manager Ole Gunnar Solskjaer donderdag: "We gaan Giuseppe niet halen, maar hij heeft al wel goed met ons getraind. Hij oogt scherp. Hij is op zoek naar een club, dus Giuseppe blijft waarschijnlijk nog wel een week, tenzij een club hem snel neemt."

 
Premier League
 
Tottenham Hotspur
 
Giuseppe Rossi
 
Mauricio Pochettino

Poll
Is Giuseppe Rossi goed genoeg voor de top van de Premier League?
Ja
Nee
Ik ken de speler niet (goed genoeg)
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties