NEC laat verbannen aanvaller op huurbasis naar FC Den Bosch vertrekken
Maandag, 28 januari 2019 om 11:50

Brahim Darri maakt het seizoen af bij FC Den Bosch, zo maakt NEC via de officiële kanalen bekend. De huidige nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie neemt de 24-jarige vleugelaanvaller op huurbasis over van de Nijmegenaren. In de huurdeal is geen optie tot koop opgenomen.

Darri werd afgelopen zomer door NEC transfervrij overgenomen van Heracles Almelo. Van een gelukkig huwelijk tussen de vleugelaanvaller en de huidige nummer vijftien van de Keuken Kampioen Divisie was geen sprake. Darri werd samen met Anass Achahbar twee weken geleden door trainer Jack de Gier uit de selectie gezet, na een woordenwisseling in de rust van de met 3-2 verloren uitwedstrijd tegen FC Eindhoven.

Afgelopen halfjaar speelde Darri totaal zeventien wedstrijden in de hoofdmacht van NEC, waarin hij tot vier doelpunten en twee assists kwam. FC Den Bosch, dat afgelopen weekeinde door FC Twente werd afgelost als koploper van de Keuken Kampioen Divisie, neemt de aanvaller nu dus tijdelijk over van NEC. Darri speelde eerder in het shirt van Ajax, Vitesse en De Graafschap, alvorens hij in Nijmegen terecht kwam.

Het ambitieuze Den Bosch versterkte zich eerder deze maand al met Vincent Vermeij (gehuurd van Heracles Almelo), Levan Jordania (overgenomen van FC Eindhoven) en Menno Heus (zat zonder club). Bij NEC moet het vertrek van Darri ruimte maken voor het aantrekken van nieuwe spelers. De Gelderlander schreef enkele dagen geleden dat men nog een aanvallende middenvelder en een doelman aan de selectie wil toevoegen.

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

 
Keuken Kampioen Divisie
 
FC Den Bosch
 
NEC
 
Brahim Darri
 
Vincent Vermeij

Poll
Goede aanwinst voor FC Den Bosch?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties