Spelers Inter en Barcelona mogelijk naar Londen: 'We zijn aan het kijken'
Dinsdag, 29 januari 2019 om 08:11

Arsenal zal deze winter geen spelers kopen, zo voorspelt manager Unai Emery. The Gunners worden met verschillende spelers in verband gebracht, onder wie Ivan Perisic van Internazionale en Denis Suárez en Malcom van Barcelona. Emery laat aan de Engelse media weten dat grote aankopen uitblijven bij de Londenaren.

"De club heeft mij verteld dat het momenteel niet goed is om spelers te halen", wordt de coach geciteerd door de Engelse pers, waaronder Goal. "Maar de club heeft ook gezegd dat het in de zomer anders zal zijn. Dan hebben wij wel mogelijkheden om geld uit te geven." Emery weigert van slag te zijn door de boodschap van de club.

"Mijn uitdaging is de spelers die ik tot mijn beschikking heb, beter maken. Ik houd ervan om met deze spelers te werken. Ik ben blij met de spelersgroep. We hebben voldoende kwaliteit in huis om goede prestaties neer te zetten in de Premier League en in de Europa League. In de Premier League zitten we dicht tegen de top vier aan."

Emery benadrukt dat er mogelijk toch nog aanwinsten zullen arriveren in de komende dagen, mogelijk via huurconstructies. "We zijn nog aan het kijken naar twee verschillende spelers", aldus de trainer. Dinsdagavond neemt Arsenal het in eigen huis op tegen Cardiff City FC. De Londenaren staan momenteel vijfde in de Premier League.

 
Premier League
 
Arsenal
 
Ivan Perisic
 
Denís Suárez Fernández
 
Unai Emery

Poll
Verwacht jij dat Arsenal deze winter nog een nieuwe aanwinst gaat verwelkomen?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties