Mitchell Donald verwelkomt ongewenst probleemgeval uit Premier League
Donderdag, 31 januari 2019 om 16:24

Aboubakar Kamara vervolgt zijn loopbaan in Turkije. Yeni Malatyaspor heeft de komst van de 23-jarige aanvaller donderdag wereldkundig gemaakt. Naar verluidt wordt de aanvaller eerst gehuurd, waarbij de Turkse club de optie heeft om hem voor vijftien miljoen euro definitief in te lijven. Fulham is blij met de transfer, aangezien men Kamara graag voor het einde van de transferwindow wilde lozen. Fulham heeft de transfer overigens nog niet bevestigd.

Yeni Malatyaspor, dat momenteel op de derde plek van de hoogste Turkse afdeling staat, heeft onder anderen Mitchell Donald onder contract staan. Kamara gold bij de Londenaren als een probleemgeval, aangezien hij meerdere keren in de clinch lag met ploeggenoot Aleksandar Mitrovic en ook voor onvrede zorgde bij manager Claudio Ranieri.

Kamara en Mitrovic hadden eind december tijdens de thuiswedstrijd tegen Huddersfield Town (1-0) onenigheid over een penalty. Kamara nam de strafschop en miste die, terwijl Mitrovic op het lijstje stond. Ranieri was woedend op zijn pupil en zei na afloop dat hij Kamara wel kon vermoorden. "Hij toonde geen respect aan mij, de club, het team en de supporters", aldus Ranieri.

Mitrovic en Kamara kregen daarnaast onlangs ruzie bij een yogales. Laatstgenoemde aanvaller is vervolgens gearresteerd. De Fransman wordt verdacht van het toebrengen van ‘lichamelijk letsel en opzettelijke vernieling’. Fulham liet weten dat de speler in kwestie voor onbepaalde tijd was geschorst. De Londenaren wilden Kamara daarna zo snel mogelijk lozen en zijn er nu dus in geslaagd.

 
Premier League
 
Fulham
 
Malatyaspor
 
Aboubakar Kamara
 
Aleksandar Mitrovic

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties