Update: Real Madrid bevestigt absentie van middenvelders tegen Ajax
Dinsdag, 12 februari 2019 om 10:09

Isco is een twijfelgeval voor de Champions League-wedstrijd tussen Ajax en Real Madrid. De Spaanse topclub maakt zondag via de officiële kanalen bekend dat de middenvelder met lage rugpijn kampt en dat de klachten in de gaten worden gehouden. Spaanse media stellen dat er vrijwel zeker een streep door de naam van Isco kan.

De rugklachten waren ook de oorzaak dat Isco niet tot de wedstrijdselectie van zaterdag voor de stadsderby tegen Atlético Madrid (1-3) behoorde. Onder meer AS en Marca schrijven dat stress een van de meest voorkomende oorzaken van de klachten aan de onderrug is en dat dit waarschijnlijk ook bij Isco het geval is. Eerder werd al duidelijk dat Marcos Llorente door blessureleed een paar weken aan de kant zal staan.

Isco explodeert: ‘Als je niet dezelfde kansen krijgt, verandert alles’

De verrassende uitspraken van Isco in een belangrijke periode voor Real Madrid, dat juist in een belangrijke fase in vorm verkeert.Lees artikel

Isco is een van de minst gebruikte spelers onder Santiago Solari, die vrijwel wekelijks vragen over het wel of niet laten spelen van de middenvelder krijgt. Na de thuisnederlaag tegen Real Sociedad (0-2 verlies) van dik een maand geleden, een duel waarin hij als invaller meedeed, kwam hij nog maar in totaal tot 127 minuten verspreid over vijf duels.

"Als je niet dezelfde kansen krijgt, verandert alles… Ik blijf hard werken en hard strijden in afwachting van de kansen. Hala Madrid!", benadrukte Isco donderdag op zijn Twitter-account, naar aanleiding van enkele uitspraken van Rubén de la Red. De oud-voetballer had aangegeven dat ‘elke voetballer in de selectie van Real heel goed is’ en ‘dat degene die niet op zijn best is, wordt overlopen door zijn ploeggenoten’.

Update 12 februari 10.09 uur - Real Madrid bevestigt absentie van middenvelders tegen Ajax
De absentie van Marcos Llorente was al bekend en inmiddels is ook duidelijk dat Isco woensdag ontbreekt bij Real Madrid tegen Ajax. De middenvelder kampt met lage rugpijn en behoort niet tot de 23-koppige wedstrijdselectie van trainer Santiago Solari. De rugklachten waren ook de oorzaak dat Isco niet bij de wedstrijdselectie van zaterdag voor de stadsderby tegen Atlético Madrid (1-3) zat. Karim Benzema, die maandag uit voorzorg ontbrak op de training, reist mee naar Amsterdam en is volgens de laatste berichtgeving fit genoeg om te spelen.

 
Meer video's
 
Champions League
 
Real Madrid
 
Isco
 
Marcos Llorente Moreno

>
UEFA Champions League
Ajax
1
2
Real Madrid
Woensdag, 13 februari 2019 om 21:00
Meer nieuws
   
21:58
21:58
Issa Kallon verdubbelt productie uit 68 wedstrijden in één grandioos optreden
4
   
21:25
21:25
Ryan Babel doet concurrent van Galatasaray pijn in doelpuntenfestijn
13
   
20:56
20:56
RKC Waalwijk kwakkelt al dik acht jaar na eigen doelpunt van Daley Blind
6
   
20:32
20:32
Lionel Messi legt verzoek van Barcelona gedecideerd naast zich neer
6
   
20:15
20:15
De 'Totti van Telstar': schipperen tussen de Keuken Kampioen Divisie en Ajax
9
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties