<
In de wandelgangen
Topclubs brengen woensdag bezoek aan Amsterdam
Maandag, 11 februari 2019 om 09:00

Mitchell van der Gaag lijkt voorlopig niet te hoeven vrezen voor een ontslag bij NAC Breda. Intern krijgt de oefenmeester van de hekkensluiter de steun om falende voetballers de wacht aan te zeggen. (BN DeStem)

Kenneth Paal staat open voor een langer verblijf bij PEC Zwolle. De van PSV gehuurde linksback hoorde echter nog niks van de Zwollenaren over de optie tot koop in zijn huurcontract. (de Stentor)

Tal van topclubs zitten woensdag met een delegatie in de Johan Cruijff ArenA. Scouts van Bayern München, Manchester United en Arsenal zullen de verrichtingen van de spelers van Ajax tegen Real Madrid bekijken. (The Sun)

Arsenal lijkt met Mesut Özil opgescheept te zitten. De Londense club heeft de middenvelder bij clubs als Juventus en Internazionale aangeboden, maar men weigert om een weeksalaris van 375.000 euro aan de Duitser te betalen. (The Sun)

Kasper Schmeichel is mogelijk aan zijn laatste maanden bij Leicester City bezig. De doelman uit Denemarken is niet te spreken over de manier waarop Claude Puel de selectie leidt. (Diverse Engelse media)

Liverpool is van zins om Leeds United te benaderen. De talentvolle Jack Clarke is een van de prioriteiten van de Merseyside-club voor de komende voetbaljaargang. (Diverse Engelse media)

Poll
Denk jij dat Mitchell van der Gaag dit seizoen ontslagen zal worden?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties