'Als hij het niveau van Cristiano wil halen, weet hij wat hem te doen staat'
Maandag, 11 februari 2019 om 09:35

Anthony Martial was zaterdagmiddag andermaal van waarde voor Manchester United. In het met 0-3 gewonnen uitduel met Fulham nam de Franse vleugelaanvaller een doelpunt en een assist voor zijn rekening. Ole Gunnar Solskjaer, interim-manager van Manchester United, laat zich in gesprek met verschillende Engelse media lovend uit over het spel van Martial.

Het spel van Martial op Craven Cottage roept vergelijkingen op met dat van Cristiano Ronaldo in de uitwedstrijd tegen Fulham in 2007, waarin de Portugees goed was voor een fraaie assist. "Het was een matige wedstrijd, maar tegen het einde van het duel was Cristiano belangrijk", zo herinnert Solskjaer, die destijds als speler op het veld stond, zich. "Martial vertoont gelijkenissen met Ronaldo, natuurlijk."

"Als Anthony het niveau van Cristiano wil halen, weet hij wat hem te doen staat. Het is aan hem, hij heeft het talent", vervolgt de Noorse interim-manager van Manchester United. Martial zette onlangs zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis bij the Red Devils, die hem tot medio 2024 aan de club verbindt. "Ik ben heel blij dat hij onderdeel is van ons team, hij heeft een geweldig karakter. Hij heeft een bijdrage geleverd aan zoveel kansen en doelpunten. Anthony is een echte Manchester United-speler, hij vermaakt het publiek en de manager."

Voor Manchester United staat dinsdagavond de heenwedstrijd van de achtste finales van de Champions League op het programma, als Paris Saint-Germain op bezoek komt op Old Trafford. Neymar zal bij les Parisiens niet van de partij zijn. "Wanneer je tegen de beste teams speelt, wil je ook tegen de beste spelers spelen. De toeschouwers willen de beste spelers zien, dus het is jammer voor Old Trafford. Ik heb in het verleden tegen Real Madrid gespeeld en die wedstrijden waren speciaal, omdat er zoveel sterspelers naar Manchester kwamen. Neymar is een geweldige speler, onze rechtsback zal wel blij zijn dat hij er niet is."

 
Manchester United
 
Paris Saint-Germain
 
Anthony Martial
 
Ole Gunnar Solskjær
 
Cristiano Ronaldo

Poll
Ben jij het met Ole Gunnar Solskjaer eens?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties