Update: 'Karim Benzema gewoon inzetbaar bij Real Madrid tegen Ajax'
Maandag, 11 februari 2019 om 20:24

Karim Benzema heeft vandaag niet meegetraind met Real Madrid, dat zich voorbereidt op de Champions League-ontmoeting met Ajax van komende woensdag. De Franse spits zou nekklachten hebben en uit voorzorg binnen zijn gebleven, zo weet L’Équipe te melden.

Afgelopen zaterdag werd Benzema kort voor tijd gewisseld in de gewonnen stadsderby tegen Atlético Madrid (1-3). De 31-jarige aanvaller is dit seizoen op dreef bij de Madrilenen, met 18 doelpunten in 37 wedstrijden. Bovendien wist hij dit kalenderjaar al zeven keer te scoren.

Meer: ‘Aankoop van zestig miljoen leeft voorlopig nachtmerrie bij Real Madrid’ | ‘Real Madrid beloont topvorm met nieuw jaarsalaris van elf miljoen euro netto’

Ook Marcos Llorente en Isco ontbraken vandaag op de training. Eerstgenoemde is er woensdag sowieso niet bij in de Johan Cruijff ArenA, Isco heeft rugproblemen. De return in het Santiago Bernabéu staat over ruim drie weken op dinsdag 5 maart op de agenda.

Update 11 februari 20.24 uur - ‘Karim Benzema gewoon inzetbaar bij Real Madrid tegen Ajax’
Karim Benzema kan woensdagavond gewoon aan de aftrap verschijnen als Real Madrid op bezoek gaat bij Ajax in de achtste finales van de Champions League. De Franse spits ontbrak maandag op de training van de Koninklijke, maar volgens AS kan trainer Santiago Solari in de Johan Cruijff ArenA beschikken over de spits. Dinsdag stapt Benzema met de selectie van Real op het vliegtuig naar Amsterdam.

 
Meer video's
 
Champions League
 
Real Madrid
 
Ajax
 
Karim Benzema
 
Isco

Poll
Denk jij dat Real Madrid een eventuele absentie van Karim Benzema weet op te vangen?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties