'Voormalig werkgever polste Van den Brom vergeefs voor terugkeer'
Dinsdag, 12 februari 2019 om 07:11

Vitesse heeft vorig jaar gesproken met John van den Brom over een terugkeer als trainer, zo meldt de Gelderlander dinsdag. Tot een akkoord kwam het niet, want de coach verlengde zijn contract bij AZ met een jaar. Vitesse wilde Van den Brom als opvolger van Henk Fraser.

In januari van vorig jaar werd tijdens het trainingskamp in Spanje duidelijk dat Fraser zou gaan vertrekken bij Vitesse. De Arnhemmers klopten aan bij de 52-jarige Van den Brom, maar hij zette zijn handtekening onder een nieuw contract bij de Alkmaarders.

Fraser werd vlak voor het einde van vorig seizoen ontslagen, waarna afgelopen zomer de Rus Leonid Slutsky werd aangetrokken. Hij tekende voor twee jaar in Arnhem. Van den Brom, die eerder trainer was bij onder meer ADO Den Haag en RSC Anderlecht, gaat volgend seizoen aan de slag bij FC Utrecht.

"Ik zie kansen om met FC Utrecht volgende stappen te maken en vind dat er een goede selectie staat met daarin veel spelers met langdurige contracten. Dat vormt een goede, stabiele basis om in te stappen", aldus Van den Brom op de website van FC Utrecht, waar hij de opvolger wordt van Dick Advocaat.

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
Vitesse
 
AZ
 
FC Utrecht
 
ADO Den Haag

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties