<
In de wandelgangen
Juventus wil zich met 200 miljoen bij Liverpool melden
Dinsdag, 12 februari 2019 om 12:00

Luis Suárez staat nog tweeënhalf jaar onder contract bij Barcelona, maar wordt vanwege zijn leeftijd in verband gebracht met een transfer. Een van de clubs die zijn komst wel ziet zitten, is Manchester United. (el GOL digital)

Als Daniel Sturridge zijn aflopende contract bij Liverpool niet verlengt, kan hij terecht bij Tottenham Hotspur. De Londenaren zien in de aanvaller een back-up voor Harry Kane. (Daily Mirror)

Juventus overweegt volgende zomer een van de meest spectaculaire transfers ooit te realiseren. De grootmacht wil zich met tweehonderd miljoen euro melden bij Liverpool voor Mohamed Salah. (Sky Arabia)

West Ham United heeft in januari tevergeefs een bod van veertig miljoen euro uitgebracht op Duván Zapata. De spits wordt momenteel door Sampdoria verhuurd aan Atalanta, dat een optie tot koop heeft. (Sky Italia)

Valencia hoopt dat Nani de overstap van Sporting Portugal naar Orlando City maakt. De ex-werkgever van de aanvaller bedong namelijk een doorverkooppercentage van veertig procent bij zijn transfer naar Lissabon. (Marca)

Chelsea blijft de ontwikkelingen rondom Nicolò Zaniolo nauwgezet volgen. AS Roma zou momenteel in gesprek zijn met de jonge middenvelder over een nieuw en verbeterd contract. (Diverse Britse media)

Poll
Moet Liverpool Mohamed Salah verkopen als er 200 miljoen euro wordt geboden?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties