Evra plaatst WhatsApp-gesprek met Ronaldo op Instagram: 'We gonna pass bro'
Donderdag, 14 maart 2019 om 13:27

Patrice Evra heeft op Instagram een WhatsApp-gesprek tussen hem en Cristiano Ronaldo in aanloop naar de return van de achtste finales in de Champions League geplaatst. Juventus verloor de heenwedstrijd met 2-0, maar in de return werd het 3-0 voor La Vecchia Signora door drie doelpunten van Ronaldo. Vijf dagen voor de return in Turijn was Ronaldo er al van overtuigd dat hij en zijn ploeggenoten de achterstand weg zouden poetsen, zo blijkt uit het gesprek met Evra.

Evra en Ronaldo kennen elkaar vanuit hun gezamenlijke periode bij Manchester United. De Fransman droeg daarna het shirt van Juventus, de club waar Ronaldo sinds dit seizoen onder contract staat. "Achter de schermen", begint Evra zijn tekst bij zijn post op Instagram. "Dit zijn berichten tussen mij en Cristiano, vijf dagen voor de geweldige comback! Dit toont het vertrouwen, de woede en de vastberadenheid van de beste speler ter wereld."

Meer: Cristiano Ronaldo: ‘Ik begrijp dat ze met een geladen pistool klaarstaan’ | ‘Dit team heeft een Isco nodig om de Champions League te kunnen winnen’

View this post on Instagram

Behind the scenes... these are messages between me and @cristiano 5 days before the massive comeback!!! This just shows you the confidence, the anger, the determination from the best player in the world ?? we should thank cricri mummy and daddy and of course god ????for giving to us that nice man and unbelievable player. Every big occasion with big pressure my brother always proves he is the man !!! Soo please don’t be jealous I just wanna share and if you don’t agree I can’t do anything for you ...enjoy your life but you have to recognise he is simply the best of the best and don’t try to tap the screen for his number ?????? #ilovethisgame #positive4evra @juventus #finoalafine #world #bestplayer

A post shared by Patrice Evra (@patrice.evra) on

"We moeten zijn ouders en natuurlijk God bedanken voor deze aardige kerel en ongelofelijke speler. Bij iedere grote aangelegenheid, waar de druk groot is, bewijst mijn broer dat hij dé man is! Wees alsjeblieft niet jaloers, ik wil dit alleen maar delen. En als je het niet met me eens bent, dan kan ik niets voor je betekenen. Geniet van je leven, maar erken dat hij de allerbeste is."

Ronaldo kreeg na de heenwedstrijd tegen Atlético Madrid veel kritiek omdat hij niet zijn gebruikelijke niveau haalde. Dinsdagavond was hij verantwoordelijk voor alle goals van Juventus en plaatste de Italiaanse topclub zich voor de kwartfinale. Vrijdag vindt de loting plaats in Nyon voor de kwartfinales en halve finales van de Champions League.

 
Meer video's
 
Champions League
 
Juventus
 
Cristiano Ronaldo
 
Patrice Evra

>
UEFA Champions League
Juventus
3
0
Atlético Madrid
Dinsdag, 12 maart 2019 om 21:00
Meer nieuws
   
23:10
23:10
Hans Kraay verbaasd: 'Hij vergeet te zeggen dat ze er héél slecht uitzagen'
0
   
22:51
22:51
Frenkie de Jong begint aan nieuw avontuur; voetballers massaal op vakantie
0
   
22:36
22:36
Snelle terugkeer in de Eredivisie lonkt voor Sparta Rotterdam
10
   
22:35
22:35
Teruggekeerde Charlison Benschop brengt Vijverberg in extase
15
   
22:13
22:13
Transfervrij vertrek na degradatie Excelsior: 'Is niet mijn intentie geweest'
6
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties