Vente en Feyenoord accepteren schikkingsvoorstel na rode kaart bij beloften
Woensdag, 10 april 2019 om 11:59

Dylan Vente is de komende twee wedstrijden niet inzetbaar bij Feyenoord, zo melden de Rotterdammers woensdag via de officiële kanalen. De jonge spits ontving maandag tijdens de wedstrijd van Jong Feyenoord tegen Jong FC Emmen een rode kaart en zijn club laat nu weten het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal van de KNVB te hebben geaccepteerd.

Dit betekent dat Vente een schorsing van drie duels, waarvan één voorwaardelijk, opgelegd heeft gekregen. Die straf geldt voor alle wedstrijden van Feyenoord, totdat de hoofdmacht twee duels heeft gespeeld. Vente moet daardoor de eerstkomende twee thuiswedstrijden die de Rotterdammers in de Eredivisie tegen Heracles Almelo en AZ spelen aan zich voorbij laten gaan.

De negentienjarige aanvaller kwam dit seizoen vooralsnog tien keer in actie in de Nederlandse hoogste afdeling, maar wist in die wedstrijden nog niet het net te vinden. Afgelopen zondag maakte hij in de wedstrijd tegen VVV-Venlo dik vijf minuten voor tijd zijn entree als vervanger van Nicolai Jörgensen.

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
Feyenoord
 
Dylan Vente
 
Nicolai Jörgensen

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties