Olympique Lyon neemt afstand van berichten over Memphis Depay
Zaterdag, 13 april 2019 om 14:14

Bij Olympique Lyon is men niet te spreken over de berichtgeving van Canal+. Nabil Fékir, Marcelo, Ferland Mendy en Memphis Depay verschenen vrijdagavond bij FC Nantes (2-1) niet aan het startsignaal en dat had volgens de televisiezender een goede reden. Afgelopen week zouden er op de training een opstootje tussen Fékir en Marcelo hebben plaatsgevonden en ook Mendy en Depay vlogen elkaar in de haren, zo klonk het.

Na afloop van de derde opeenvolgende nederlaag ontkende Jean-Michel Aulas dat er akkefietjes op de training hadden plaatsgevonden. "Of er spanningen waren op de training? Ja natuurlijk, maar dat is altijd het geval", benadrukte de voorzitter. "Maar de berichtgeving over vechtpartijen berust niet op waarheid. Vooral omdat er een speler genoemd is die vanwege een blessure niet eens heeft kunnen trainen."

Meer: ‘Lyon richt vizier op andere kandidaten na nieuws Wenger over nieuwe job’ | Depay verschijnt aangeslagen voor de camera: ‘De situatie is gewoon kut’

Aulas doelde op Mendy, die zelf op sociale media op de berichtgeving van Canal+ antwoordde. "FAKE NEWS", publiceerde de verdediger met grote letters. "Beste journalisten van Canal Plus, verifieer de informatie voordat je het publiceert. Hoe kan ik deel uitmaken van een opstootje op een training waar ik niet eens aan heb deelgenomen?"

Na de uitschakeling in achtste finales van de Champions League door Barcelona en in de halve finales van de Coupe de France door Stade Rennes rest het team van Bruno Génésio alleen nog zo hoog mogelijk eindigen in de Ligue 1. De achterstand op nummer twee Lille, dat een duel minder heeft gespeeld, bedraagt vijf punten.

 
Meer video's
 
Ligue 1
 
Olympique Lyon
 
Memphis Depay
 
Marcelo
 
Ferland Mendy

>
Ligue 1
Nantes
2
1
Olympique Lyon
Vrijdag, 12 april 2019 om 20:45
Meer nieuws
   
18:47
18:47
'Behoorlijk pissige' Henk Fraser kondigt gesprek aan met Mohamed Rayhi
3
   
18:45
18:45
Stand Eredivisie na speelronde 10: Ajax loopt uit, Feyenoord huilt weer
1
   
18:38
18:38
Feyenoord stelt wederom teleur en blijft op drie zeges staan
74
   
18:30
18:30
Galatasaray - Real Madrid: het leukste Champions League-duel aller tijden
1
   
18:00
18:00
In de wandelgangen: Geheim gesprek tussen Ceballos en Pérez
1
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties