<
In de wandelgangen
Real Madrid wil Barcelona te snel af zijn
Maandag, 15 april 2019 om 00:30

Waldemar Anton heeft zich bij Hannover 96 in de kijker gespeeld in Italië. Sampdoria en Genoa hebben de Duits-Oezbeekse centrumverdediger op de korrel. (Sportbuzzer)

Voor Mark Diemers ligt mogelijk een mooie transfer in het verschiet. De middenvelder van Fortuna Sittard staat in de nadrukkelijke belangstelling van verschillende clubs uit België en Duitsland. (Voetbal International)

Real Madrid heeft de eerste gesprekken achter de rug met Luka Jovic. De Koninklijke willen Barcelona te snel af zijn in de strijd om de Servische aanvaller van Eintracht Frankfurt. (esRadio)

Nu Bruno Génésio vertrekt, moet Olympique Lyon op zoek naar een nieuwe trainer. De naam van Patrick Vieira, momenteel in dienst bij OGC Nice, staat bovenaan het verlanglijstje van les Gones. (Le Parisien)

De wegen van Hertha BSC en Pál Dárdai gaan komende zomer hoogstwaarschijnlijk scheiden. De Hongaarse oefenmeester staat sinds februari 2015 aan het roer bij de club uit Berlijn. (Kicker)

Dat Benito Raman een uitstekend seizoen doormaakt bij Fortuna Düsseldorf, is niet onopgemerkt gebleven in Europa. West Ham United, Burnley en Eintracht Frankfurt hebben de pijlen gericht op de Belgische aanvaller. (Daily Telegraph)

Poll
Bij welke club zou Luka Jovic beter passen?
Real Madrid
Barcelona
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties