<
In de wandelgangen
Braziliaans doelwit van Peter Bosz kost 20 miljoen euro
Maandag, 15 april 2019 om 09:00

Bayern München blijft de favoriet voor het aantrekken van Timo Werner, maar RB Leipzig wil andere clubs ook een kans geven om te bieden. Met minder dan veertig miljoen euro neemt de club geen genoegen. (BILD)

In Beieren wacht men de ontwikkelingen rondom Werner rustig af. Bayern bereikte in een eerder stadium al een akkoord met zaakwaarnemer Karl-Heinz Förster over een contract en het bijbehorende salaris. (BILD)

Hamburger SV hoopt twintig miljoen euro over te houden aan de verkoop van Douglas Santos. Schalke 04 had eerder interesse in de vleugelverdediger, die nu belangstelling van het Bayer Leverkusen van Peter Bosz geniet. (Kicker)

Real Betis zet de zomerse komst van Vincent Janssen niet uit het hoofd. De aanvaller van Tottenham Hotspur blijft een optie voor de Spanjaarden, die er geen moeite mee hebben dat de Nederlander dit seizoen amper speelt. (AS)

Real Madrid heeft onlangs een gesprek met Declan Rice en zijn familie gevoerd. De Spaanse topclub ziet in de jeugdige middenvelder van West Ham United een toekomstige versterking. (Diverse Spaanse media)

Franck Ribéry heeft aanbiedingen van Sydney Wanderers en Al-Sadd op zak. Het heeft er alle schijn van dat de bijna transfervrije aanvaller van Bayern München zijn loopbaan in Qatar zal vervolgen. (Kicker)

Poll
Timo Werner doet er goed aan om naar Bayern München te gaan
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties