Schrijf een reactie...
<
In de wandelgangen
Nummer vier van Eredivisie-topscorers aast op transfer
Zaterdag, 20 april 2019 om 15:00

Atlético Madrid heeft contact opgenomen met Napoli over de beschikbaarheid van Lorenzo Insigne. Los Colchoneros willen vijftig miljoen euro neertellen voor de aanvaller, maar de Italianen wensen het dubbele te ontvangen. (Il Mattino)

Als het aan Allan ligt, verkast hij komende zomer naar Paris Saint-Germain. Het voornaamste struikelblok voor een overgang van de middenvelder naar Parijs is de vraagprijs van Napoli, die honderd miljoen euro bedraagt. (RMC Sport)

De samenwerking tussen Heracles Almelo en Adrián Dalmau lijkt beperkt te blijven tot een seizoen. De spits, goed voor zestien goals in de Eredivisie, wil een nieuwe stap maken en gaat ervan uit dat hij aanbiedingen zal krijgen. (RTV Oost)

Bayern München heeft Federico Chiesa dit seizoen een aantal keer aan het werk gezien. De vleugelaanvaller van Fiorentina, die ook belangstelling van Juventus en Internazionale geniet, moet circa tachtig miljoen euro kosten. (La Gazzetta dello Sport)

De entourage van Stanislav Lobotka heeft de eerste gesprekken achter de rug met Antero Henrique, sportief directeur van Paris Saint-Germain. Ook Borussia Dortmund, Tottenham Hotspur, Napoli en Zenit zijn geïnteresseerd in de middenvelder van Celta de Vigo. (RMC Sport)

Het is aannemelijk dat Steven Davis komende zomer definitief door Rangers FC wordt overgenomen van Southampton. The Gers huren de Noord-Ierse middenvelder momenteel en zijn de gesprekken over een definitieve transfer begonnen. (Sky Sports)

Poll
Denk jij dat Adrián Dalmau in de zomer een transfer gaat maken?
Ja
Nee
Reacties