<
In de wandelgangen
City wil 25 miljoen euro voor 'de nieuwe Messi' betalen
Zondag, 21 april 2019 om 00:30

Er heersen intern spanningen bij Celtic, doordat iemand de opstelling constant laat uitlekken. Neil Lennon is om die reden woest en zou zomaar kunnen vertrekken, ook omdat Fulham geïnteresseerd is in zijn diensten. (Daily Telegraph)

Christian Eriksen mag Tottenham Hotspur komende zomer voor een bedrag van honderd miljoen euro verlaten. Bayern München is een van de clubs met belangstelling voor de Deense middenvelder. (Daily Star)

Manchester City wil de bijna achttienjarige Thiago Almada voor 25 miljoen euro aantrekken. De spelmaker van Velez Sarsfield wordt in zijn vaderland Argentinië gezien als ‘de nieuwe Lionel Messi’. (Olé)

Het is nog onzeker of Manchester United volgend seizoen actief is in de Champions League. Paul Pogba en David De Gea maken gebruik van die onzekerheid door een forse salarisverhoging te eisen. (The Times)

Manchester City is bereid om de afkoopclausule in het contract van João Félix bij Benfica te lichten. De tienersensatie is voor een bedrag van 120 miljoen euro op te halen en the Citizens hebben geen problemen met dit bedrag. (TVI)

Er is nog een flink verschil tussen vraag en aanbod in de onderhandelingen over Thorgan Hazard. Borussia Mönchengladbach verlangt vijftien miljoen euro meer dan Borussia Dortmund momenteel voor de vleugelaanvaller overheeft. (BILD)

Poll
Denk jij dat João Félix in de zomer bij Benfica vertrekt?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties