'Maxwell onderhandelt over uitgaande Ajax-transfer van 50 miljoen of meer'
Dinsdag, 14 mei 2019 om 18:31

David Neres is een van de spelers van Ajax die in verband wordt gebracht met een zomers vertrek en Paris Saint-Germain lijkt een van de gegadigden te zijn voor de dribbelaar. Het Braziliaanse UOL Esporte weet dinsdag namelijk te melden dat de Franse grootmacht de onderhandelingen met het kamp-Neres als ‘vergevorderd’ beschouwt.

PSG heeft de eerste gesprekken met de vertegenwoordigers van Neres al achter de rug en in de aankomende dagen zullen er nieuwe onderhandelingen worden gevoerd tussen beide kampen. De relatie tussen les Parisiens en de belangenbehartigers is uitstekend, aangezien Alex, Marquinhos en David Luiz in het verleden ook werden vertegenwoordigd door dezelfde zaakwaarnemers.

Neres zou in eerste instantie wat terughoudend zijn geweest, omdat hij vreest met Neymar, Kylian Mbappé, Edinson Cavani en Ángel Di María als concurrenten geen onbetwiste basisplaats te zullen veroveren. Laatstgenoemde lijkt echter ruimte te moeten maken als het inderdaad van een deal met Ajax komt en ook over Cavani gaan veel geruchten met betrekking tot een zomers vertrek uit de Franse hoofdstad. Technisch directeur Maxwell, in het verleden speler van zowel Ajax als PSG, voert momenteel de onderhandelingen over wat naar verwachting een transfer van vijftig miljoen euro of meer zal worden.

Ajax wees in januari al een bod van Guangzhou Evergrande van 45 miljoen euro af en de marktwaarde van Neres is door zijn debuut in de Braziliaanse nationale ploeg en de Champions League-prestaties van de Amsterdammers alleen maar verder gestegen. PSG verwacht overigens dat clubs als AC Milan, Everton en Atlético Madrid zich de komende tijd ook in de strijd kunnen gaan mengen, maar de Fransen lijken vooralsnog de beste papieren in handen te hebben.

 
Ligue 1
 
Paris Saint-Germain
 
Ajax
 
David Neres
 
Maxwell

Poll
Denk jij dat David Neres volgend seizoen nog voor Ajax speelt?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties