<
In de wandelgangen
Verhaegh staat voor terugkeer in de Eredivisie
Dinsdag, 21 mei 2019 om 15:00

Arsenal en Tottenham Hotspur strijden om Malcom. Barcelona is bereid voor zeventig miljoen euro afstand te doen van de Braziliaanse aanvaller om zo de komst van Antoine Griezmann te financieren. (AS)

Chelsea heeft zich neergelegd bij een vertrek bij Eden Hazard. De reden dat the Blues willen meewerken aan een transfer van de Belgische vleugelaanvaller, heeft alles te maken met de Financial Fair Play-regels. (Daily Mail)

Paul Verhaegh staat voor een terugkeer in de Eredivisie. De verdediger, die VfL Wolfsburg onlangs achter zich liet, staat in de belangstelling van FC Twente, AZ en FC Groningen. (De Telegraaf)

De wegen van Mats Seuntjens en AZ gaan aan het einde van dit seizoen scheiden. De onderhandelingen tussen de Alkmaarders en het Turkse Gençlerbirligi bevinden zich in de afrondende fase. (AZ Fanpage)

Nu Vincent Kompany aan de slag gaat bij Anderlecht, moet er een samenwerking tot stand komen met Manchester City. The Citizens willen graag veelbelovende talenten stallen bij de Belgische topclub. (Daily Telegraph)

De toekomst van André Almeida ligt mogelijk in de Premier League. Everton en Wolverhampton Wanderers zitten achter de vleugelverdediger van Benfica aan. (Daily Star)

Poll
Is Paul Verhaegh nog een aanwinst voor een Eredivsie-club?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties